Postinfektiösa sjukdomar Mottagning Huddinge

Adress och öppettider

Vi finns på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge på internadress Kirurgigatan 59 (K59)

Telefon och telefontider

Telefonen är öppen för att lämna meddelanden mellan 9.00-12.00 måndag - torsdag helgfria dagar. Där kan du lämna ett meddelande så att vi kan ringa upp dig. Tel: 08-123 843 00.

Efter telefontid hänvisar vi till 1177 där meddelande kan lämnas dygnet runt.

Appen "Alltid öppet"

Vi erbjuder:

  • Videomöte
  • Att lämna återbud
  • Meddelande om önskan av ombokning

Det är mycket viktigt att när du får en kallelse i din mobil att du öppnar upp den så att vi kan se att du mottagit den. Om så inte sker måste vi även skicka en kallelse via post till dig.

 

Läs mer om hur du laddar ner och använder "Alltid öppet"

Mottagning Postinfektiösa sjukdomar på Karolinska, tidigare Postcovidmottagningen, tar emot patienter i behov av högspecialiserad utredning.


 

Våra undersökningar och behandlingar

Vår mottagnings främsta uppgift är att utreda och diagnostisera och rekommendera behandling för patienter som redan genomgått en grundläggande utredning i primärvård. Det är därför inte säkert att du kan få vård på denna mottagning. För att komma till oss behöver din husläkare inkomma med en remiss.

Mottagningen har en multidisciplinär kompetens med möjlighet till avancerade undersökningar, provtagning samt behandling under utredningsfasen. Utredning sker efter en modell framtagen vid postcovidmottagningen. Till mottagningen kan vuxna patienter remitteras för utredning av misstänkt diagnos inom postcovid, ME/CFS eller andra liknande postinfektiösa sjukdomar. Mottagningen kan också, efter remiss, ta emot patienter med bekräftad diagnos där det finns behov av exempelvis konsultation om vårdens utformning eller förnyad bedömning av vårdbehov.

 

Ditt besök

Sök vård hos oss

Webbredaktör: Kerstin Dencker

Granskare: Håkan Walles , Chefpsykolog

Uppdaterad: