Karolinska Huddinge

Välkommen till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge! Flera byggprojekt pågår på sjukhusområdet. Detta kan påverka framkomligheten för dig och parkeringsmöjligheten om du åker bil hit. Tänk därför på att ha god tidsmarginal när du ska besöka oss så att du inte kommer sent/missar din tid.

Besöksadress

Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge
Hälsovägen 13, Flemingsberg 

Tolka kartan utifrån adress

Adressen till mottagning och avdelning i Huddinge består av (internt) korridorsnamn, våningsplan och nummer. Så om du till exempel ska besöka M98 så ska du till Medicingatan (M:et är förkortning på korridorsnamnet), plan 9 och sedan kolla efter skylten M98.

Observera att korridorsnamnen är interna, dessa syns därför inte i karttjänster som Eniro, Hitta.se eller Google maps. 

Vid hissarna hittar du översiktskarta som du kan navigera ifrån.

Hitta och parkera på sjukhuset Huddinge

Buss

Hållplatsen utanför huvudentrén heter Huddinge sjukhus.

Pendeltåg

Närmaste pendeltågstation är Flemingsberg. Därifrån går buss 704 eller 713 till sjukhuset, om du inte kan/vill gå (cirka 500 meter).

Tunnelbana

Det finns ingen tunnelbanestation i direkt anknytning. Närmaste tunnelbana är Masmo på röda linje 13, där det finns anknytning till buss 172, 740 och 865 som samtliga stannar vid busshållplatsen Huddinge sjukhus.

Taxi

Utanför sjukhusets huvudingång hittar du en taxicentral. Särskilda taxitelefoner finns bland annat i huvudentrén och i entréhallar.

Leveransadress

Karolinska Universitetssjukhuset
"Adressat/Internadress"
Vårdarvägen 1
141 57 Huddinge