Jobba hos oss

Välkommen till en unik arbetsplats

Drömmer du om att arbeta i en liten arbetsgrupp där alla känner varandra väl, och där vi jobbar fokuserat och nära tillsammans? Är du fascinerad av medicinteknikens möjligheter och vill arbeta med den allra mest avancerade tekniska utrustningen? Vill du i ditt arbete göra skillnad?

På BIVA och LIVA får du möjlighet att utmana alla dina förmågor till det yttersta. Vi räddar livet på Sveriges allra sjukaste barn genom barnintensivvård. Men tack vare modern teknik kan såväl nyfödda och barn upptill 18 års ålder få livet tillbaka.

Vi behöver fler livräddare och söker därför efter sjuksköterskor med gedigen erfarenhet. Arbetet på BIVA och LIVA förutsätter ständig utveckling - vi söker dagligen efter nya vägar att säkra och förbättra livet för våra patienter - från spädbarnstid till vuxen ålder.

Du som uppskattar att se dig om i världen har möjlighet att ingå i vårt transportteam. Där transporterar du och kollegorna svårt sjuka patienter genom hela Europa - såväl i flyg och helikopter, som i vägambulans.

Välkommen till sjukvårdens allra mest unika och avancerade arbetsplats!

Låter detta intressant, tveka inte att kika på våra karriärsidor här.