Att jobba på Dagoperation Solna

Barnoperation dagvård är en del av Barn PMI som är en specialiserad verksamhet med anestesi, operation och intensivvård för barn från hela Sverige. Vårt uppdrag är att bedriva forskning, undervisning och sjukvård på hög nivå.

Vi på Barnoperation dagvård bedriver dagkirurgi av planerade och akuta operationer för barn mellan 6 månader och 18 år inom plastikkirurgi, ortopedi, kirurgi,reumatologi och urologi. Du hittar oss i Q-huset, vid Haga Närakuten i Solna. Dagverksamheten är öppen mellan kl 7-18 måndag-torsdag och fredag kl 7-16. Här en finns preoperativ avdelning där patienterna vårdas och förbereds inför operation. Vi har även tre operationssalar, samt en postoperativ avdelning där patienterna vårdas efter operation och får återhämta sig innan hemgång.

Att jobba här:

Hos oss får du ett stimulerande arbete i en spännande miljö, där du får jobba med olika specialiteter inom ortopedi, urologi och kirurgi. Hos oss finns goda möjligheter till engagemang inom ett utvalt ansvarsområde eller medverka i arbetsgrupper som bidrar till att utveckla verksamheten. En dag hos oss innebär höga flöden med variation mellan operation och att vara resurs för sina kollegor, utanför operationssalen. Hela teamet hjälps åt, och vi har ett nära samarbete mellan undersköterskor, sjuksköterskor, anestesiologer och operatörer.

Ett urval av våra professioner:

Operationssjuksköterska

Anestesisjuksköterska

Anestesiolog

Undersköterska

För dig som är nyanställd får du en individanpassad introduktion så att du ska känna dig trygg och kunna utföra ditt jobb patientsäkert. 

Möjligheter för dig som anställd på Barnoperation dagvård:

Vi arbetar i den renoverade, gamla lokalen för Astrid Lindgrens barnsjukhus, erbjuder fast schemaplanering och ett arbetsklimat där alla ges möjlighet att få vara med och påverka.

Utöver sedvanliga arbetsuppgifter kan vi erbjuda en unik arbetsplats där du dagligen kommer känna att du gör skillnad inte bara för patienter utan för hela familjer. Ingen dag är den andra lik.

Vill du jobba med oss?

Ansök här till Grundutbildad sjuksköterska pre- och postop.

Ansök här till Specialistutbildad sjuksköterska pre- och postop.