Att jobba på Barnanestesti (BANE)

Barnanestesienheten bemannar sex operationssalar på Astrid Lindgrens Barnsjukhus samt utför extern anestesi vid röntgenundersökningar och procedurbehandlingar på hela barnsjukhuset. Vi söver barn i alla olika storlekar och åldrar.

På Barnanestesin utför vi närmare 7 000 anestesier per år för operationer, behandlingar, provtagningar och undersökningar. Enheten bedriver framför allt högspecialiserad vård. Stor erfarenhet finns även inom postoperativ smärtlindring och olika typer av kärlaccesser.

Barnanestesin har ett nära samarbete med andra specialiteter. Att utbilda narkossjuksköterskor och blivande specialistläkare är ett annat viktigt inslag i verksamhetenoch forskning är prioriterat.

Att jobba här:

På BANE arbetar du på inom anestesi på Sveriges största barnsjukhus. Våra patienter har många olika diagnoser och förutom att vi tar emot barn från Region Stockholm har vi även ett riksvårdsuppdrag huvudsakligen inom nyföddhetskirurgi. Det är en varierande verksamhet där våra kundkliniker innefattar siteövergripande teman/funktioner såsom ÖNH, allmänkirurgi samt medicinska/diagnostiska undersökningar. Vi arbetar i olika flöden där elektiva och akuta operationer ställer krav på hög flexibilitet.

Ett urval av våra professioner:

Anestesisjuksköterska - I rollen får du stort ansvar för patienten och typen av operation kan variera stort. 

Undersköterska - våra medarbetare har en gedigen erfarenhet av yrket, en del med vidareutbildning och en del grundutbildade.

För dig som är nyanställd får du lång, individanpassad, introduktion så att du ska känna dig trygg och kunna utföra ditt jobb patientsäkert. 

Möjligheter för dig som anställd på BANE:

Vi arbetar i toppmodern miljö, erbjuder individuell schemaplanering och ett arbetsklimat där alla ges möjlighet att få vara med och påverka.

Utöver sedvanliga arbetsuppgifter kan vi erbjuda en unik arbetsplats där du dagligen kommer känna att du gör skillnad inte bara för patienter utan för hela familjer. Ingen dag är den andra lik.

Vill du jobba hos oss?

Ansök här