Jobba på ECMO Centrum

"Man får använda sin fulla potential"

Gemma Björndahl om att jobba på ECMO-centrum vid Karolinska universitetssjukhuset

Välkommen till en unik arbetsplats

Drömmer du om att arbeta i en liten arbetsgrupp där alla känner varandra väl, och där vi jobbar fokuserat och nära tillsammans? Är du fascinerad av medicinteknikens möjligheter och vill arbeta med den allra mest avancerade tekniska utrustningen?

På ECMO får du möjlighet att utmana alla dina förmågor till det yttersta. Vi räddar livet på sjukhusets allra sjukaste patienter genom att ge konstgjord syresättning utanför kroppen. Utan ECMO-behandling skulle våra patienter inte överleva det närmaste dygnet. Men tack vare modern teknik kan såväl nyfödda som morföräldrar få livet tillbaka.

Vi behöver fler livräddare och söker därför efter sjuksköterskor med gedigen erfarenhet. Arbetet på ECMO förutsätter ständig utveckling - vi söker dagligen efter nya vägar att säkra och förbättra livet för våra patienter - från spädbarnstid till ålderdom.

Du som uppskattar att se dig om i världen har möjlighet att ingå i vårt transportteam. Där transporterar du och kollegorna svårt sjuka patienter genom hela Europa - såväl i flyg och helikopter, som i vägambulans.

Välkommen till sjukvårdens allra mest unika och avancerade arbetsplats!

Låter detta intressant, tveka inte att kontakta våra omvårdnadschefer, Guillerma Björndahl tel: 08-123 725 95 eller Henrik Bucht, tel: 08-123 708 86