Jobba hos oss

Välkommen till en unik arbetsplats

Drömmer du om att arbeta i en arbetsgrupp där vi arbetar fokuserat runt barnet i ett team? Är du fascinerad av medicinteknikens möjligheter och vill arbeta med den allra mest avancerade tekniska utrustningen? Vill du i ditt arbete göra skillnad?

BIVA är en avdelning inom BarnPMI (Barn perioperativ medicin och intensivvård). Barnen som vårdas hos oss har sviktande vitalfunktioner där barnet behöver stöd eller behandling i andningen, cirkulationen eller medvetandet. Barnen vårdas postoperativt eller har smärtbehandling som kräver övervakning.

LIVA är en ventilations- tillväxt- och utvecklingsstödjande avdelning inom Barn PMI. Här vårdas barn med långvarigt behov av andningsunderstöd, som till exempel CPAP, respirator och/eller tracheostomi. Här utbildas även föräldrar och personliga assistenter för att barnet skall kunna komma hem, med eller utan andningsunderstöd

På BIVA och LIVA får du möjlighet att utmana alla dina förmågor till det yttersta. Vi räddar livet på Sveriges allra sjukaste barn genom barnintensivvård. Men tack vare modern teknik kan såväl nyfödda och barn upptill 18 års ålder få livet tillbaka.

Vi behöver fler medarbetare och söker därför efter främst sjuksköterskor men även barn- och undersköterskor, erfarenhet är meriterande. Arbetet på BIVA och LIVA förutsätter ständig utveckling

- vi söker dagligen efter nya vägar att säkra och förbättra livet för våra barn, från spädbarnstid till vuxen ålder.

Du som uppskattar att se dig om i världen har möjlighet att ingå i vårt transportteam. Där transporterar du och kollegorna svårt sjuka patienter genom hela Europa - såväl i flyg och helikopter, som i vägambulans.

Välkommen till sjukvårdens allra mest unika och avancerade arbetsplats!

Låter detta intressant, tveka inte att kontakta våra omvårdnadschefer:

BIVA LIVA
Fernanda Velandia 08-517 792 36 /sms 072-596 33 37
Anette Nyblom Olrog 08 -517 733 09 /sms 072-582 34 34
Carita Lyberg 08-517 744 15 /sms 072-464 04 27

LIVA
Yvonne Åhlén 08-517 782 65 /sms 070-002 87 96