Mottagning Akut kirurgi trauma Huddinge

Ring oss

08-123 821 31

Besök oss

Hälsovägen 13, K52, 14157, Huddinge

Se karta och reseplanerare Hitta hit

tider

Öppettider för bokade besök

  • Tisdag 09:00 - 15:30
  • Torsdag 13:00 - 15:30

Tillfälligt ändrade tider

Öppettider för bokade polikliniska operationer tisdagar 13-16:30 och besök torsdagar 13-16:30

Välkommen till mottagningen för Akutkirurgi (ATK) som är en specialistmottagning för patienter som vårdats inom PF Akutkirurgi.

Till oss kommer patienter som varit på akutmottagningen eller som har vårdats på våra akutvårdsavdelningar samt patienter som kommer med remisser från andra mottagningar.

Vi använder telefonrådgivning via TELE Q, vilket innebär att patienten ringer till mottagningen och anger telefonnummer samt personnummer, patienten får då en tid då vi ringer tillbaka.

Mottagningen är på B86-88 och om du har en poliklinisk operationstid bokad (tisd eftermiddag) är det för närvarande på K52.

Inför besöket

Om du kommer med bil finns parkering på sjukhusets baksida.

Väljer du att åka kommunalt stannar bussarna vid sjukhusets entré på framsidan. Från Flemingsbergs station är det en promenad på ca 500 meter.

Anmälan och betalning görs i centralkassan, enligt kallelsebrev. Kassan tar inte emot kontantbetalning, ta med betalkort eller begär faktura. Du ska anmäla dig i kassan även om du har frikort så att mottagningen ska se att du har kommit.

Du behöver inte anmäla dig igen på mottagningen, sitt ner i väntrummet.

Kom i god tid innan besöket, då det kan förekomma köer och är långt att gå på sjukhuset.
Glöm inte att ta med id handling.

Det kan pågå fler mottagningar samtidigt, din läkare ropar upp dig när det är din tur. Det kan förekomma förseningar.

 

Under besöket

Läkarbesöket tar ungefär 30 minuter. Ibland kan det bli aktuellt att lämna blodprover, dessa kan du ta på sjukhusets provtagningscentral.

 

Efter besöket

Efter besöket får du ett informationsblad med telefonnummer till mottagningen. Ibland kan det bli aktuellt med ytterligare återbesök om man anser att du behöver göra flera andra undersökningar.

Praktisk information

Besök sidan För Patienter för allmän patientinformation: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient, vanliga frågor och svar samt din journal med mera.

Synpunkter och klagomål

Synpunkter och klagomål - hit vänder du dig

Lämna synpunkter och klagomål på vården digitalt via våra mottagningar på 1177. Lämna synpunkter och klagomål(öppnas i nytt fönster)(öppnas i nytt fönster)

Lämna synpunkter och klagomål på vården via brev, använd blanketten Enskilt klagomål och skicka till berörd person på nedanstående adress.

Lämna synpunkter och klagomål hos din vårdgivare anonymt

Om du önskar framföra synpunkter på vården anonymt så kan du göra det via 1177 e-tjänster. Lämna synpunkter och klagomål anonymt hos din vårdgivare.(öppnas i nytt fönster)(öppnas i nytt fönster)(öppnas i nytt fönster)(öppnas i nytt fönster)

Lämna synpunkter och klagomål hos din vårdgivare som ombud eller om du inte kan lämna digitalt.

Om du önskar lämna synpunkter eller klagomål på vården som ombud krävs en fullmakt. Anmälan kan därför ej skickas via 1177. Anmälan och fullmakt hittar du här. Anmälan tillsammans med fullmakt skickas med vanlig post till adressen nedan. 

Lämna synpunkter och klagomål på vården via brev, använd blanketten Enskilt klagomål och skicka till berörd person på nedanstående adress.

Verksamhetschef Omvårdnadsområde Huddinge

Caroline Kevin 
Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge A40 Kuben  
141 86 Stockholm