Mottagning Akut Öron näsa hals Huddinge

Ring oss

08-585 800 00

Besök oss

Hälsovägen, K42, HUDDINGE

Större karta och reseplanerare Hitta hit

tider

Öppettider för bokade besök

  • Måndag - Söndag 00:00 - 24:00

Diagnoser:

Öron , Näsa , Hals

Akutmottagning Öron näsa hals (ÖNH) i Huddinge är länets enda akuta mottagning för öron näsa halssjukdomar och har öppet dygnet runt för barn och vuxna. Mottagningen är tillhörande Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans.

Har du ej remiss kontakta i första hand 1177 för hänvisning till rätt vårdnivå som initialt kan vara vårdcentral eller närakut.

Inför besöket

Vuxna patienter som söker ÖNH-akuten anmäler sig i kassan på akutmottagningen i Huddinge. Barn går via barnakuten i Huddinge. Du kan efter en sjuksköterskas bedömning komma att hänvisas till annan vårdnivå beroende på dina besvär. Detta för att säkerställa att alla patienter ska få rätt vård i rätt tid.

Under besöket

Väntetiden på akutmottagningen Öron Näsa Hals kan variera stort beroende på mängden patienter. De svårast sjuka tas hand om först. Barn och äldre prioriteras.

Efter besöket

Om du efter ditt akutbesök får ett återbesök inbokat kan det antingen vara på akutmottagningen Öron Näsa Hals eller på en öppenvårdsmottagning. Kontrollera vad som står i din kallelse som du får med dig när du lämnar ÖNH-akuten. Har du fortsatta besvär ber vi dig söka på nytt eller kontakta din vårdcentral.

Praktisk information

Besök sidan För Patienter för allmän patientinformation: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient, vanliga frågor och svar samt din journal med mera.