Akutvårdsavdelning MAVA Huddinge

1177 Vårdguiden e-tjänster

Journalservice

Ring oss

08-585 804 81

Besök oss

Hälsovägen, M81-83, Hus M2, plan 8, HUDDINGE

Större karta och reseplanerare Hitta hit

MAVA tar emot patienter under dygnets alla timmar, oftast från akutmottagningen. MAVA vårdar främst patienter med medicinska sjukdomar.

Inför besöket

Anhörig får följa med till avdelningen vid inskrivningen men vi ser helst att ni sedan respekterar våra besökstider, 14:00 - 20:00. Be gärna anhöriga ta med dina värdesaker hem och behåll endast det du behöver under din sjukhusvistelse. Vi har blomförbud på avdelningen av hänsyn till allergiker. Tänk även på att inte bära starkt doftande parfymer.

Under besöket

MAVA är en avdelning med beräknad kort vårdtid. Målet är att du ska bli färdigbehandlad hos oss, vilket innebär att du kommer att få vara med om en del undersökningar, behandlingar och provtagningar. Detta kan ske även nattetid. Ibland krävs lite längre vårdtid, vilket kan innebära att du flyttas till annan vårdavdelning eller till någon form av rehabiliteringsenhet.

Efter besöket

Vid utskrivningen får du ett samtal med läkaren som ger dig läkemedelsberättelse, uppdaterad läkemedelslista, skriver recept, sjukintyg samt svarar på dina frågor och även informerar om eventuell uppföljning på sjukhuset eller hos husläkaren på vårdcentralen. Har du behov av mer information när du kommit hem är du välkommen att ringa till avdelningen.

Synpunkter och klagomål - hit vänder du dig

Praktisk information

Besök sidan För Patienter för allmän patientinformation: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient, vanliga frågor och svar samt din journal med mera.