Mottagning Fysioterapi Solna

1177 Vårdguiden e-tjänster

Av-/omboka tid

Kontakta mig

Beställa journalkopia

fler e-tjänster

Besök oss

Hitta hit

På denna sida på karolinska.se kommer vi att ha gemensam information om vår fysioterapiverksamhet i Solna utan uppdelning i olika diagnosområden eller av barn och vuxen. Fysioterapimottagning finns på olika ställen i Solna varför det är mycket viktigt att du läser på din kallelse var ditt eller ditt barns besök kommer att genomföras. Vi har inget allmänt mottagningstelefonnummer till fysioterapi, ring växelnumret som är angivet ovan och be dem koppla till önskat verksamhetsområde.

Fysioterapiverksamhet inom öppenvård finns inom ett stort antal områden.

Nedan finns allmän information som är viktig inför ditt besök på någon av våra mottagningar. Under hösten kommer denna sida att kompletteras med specifik information om våra olika specialistområden/mottagningar.

Inför besöket

  • Vi finns på olika adresser i Solna. Läs kallelsen noga för att se var mottagningsbesöket kommer att ske. 
  • Läs kallelsen noga - där står det om några förberedelser behöver göras inför besöket
  • Kom i god tid. Det kan vara svårt att hitta parkering. Åk gärna med kommunala färdmedel.
  • Ta med lämpliga kläder som du tror passar för den typ av besök som du eller ditt barn skall ha
  • Barn under 18 år är avgiftsbefriade.
  • Om du eller ditt barn inte kan komma på den tid som är uppgjord är det viktigt att du ringer återbud senast 24 timmar innan på det telefonnummer som finns angivet på kallelsen eller meddelar det via 1177 Vårdguidens e-tjänster. Uteblivet besök debiteras med 200 kr, det gäller även barn under 18 år. 
  • Vi har många infektionskänsliga patienter. Lämna återbud om du eller ditt barn är sjukt. Ta heller inte med ett sjukt syskon till besöket.
  • Det är inte tillåtet att använda parfymerade produkter i våra lokaler

Under besöket

  • Anmälan sker vid en av Karolinskas centralkassor alternativt vid en av våra självincheckningsterminaler som du som har frikort eller av annan orsak ej skall betala kan registrera dig i. De finns vid vår mottagning på Gävlegatan 55 och vid Karolinska vägen 37 A. Gå sedan till respektive mottagning som står angivet på din kallelse. Det är viktigt att du registrerar dig vid varje besök, det gäller även om du inte skall betala.

Efter besöket

Om du har några frågor kring besöket du gjort, kontakta din fysioterapeut. Kontaktuppgift finns på din kallelse. Det går bra att även kontakta oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Praktisk information

Besök sidan För Patienter för allmän patientinformation: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient, vanliga frågor och svar samt din journal med mera.