Mottagning Åldrande Neuro Solna

Telefon och telefontider

08-123 872 18

Telefontider idag

08:00 - 16:00

Fler telefontider:
  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:00

Appen "Alltid öppet"

Kontakta oss gärna via Alltid öppet. Vi erbjuder:

  • Videomöte
  • Kallelse till vård
  • Att lämna återbud
  • Meddelande om önskan av ombokning

Det är mycket viktigt att när du får en kallelse i din mobil att du öppnar upp den så att vi kan se att du mottagit den. Om så inte sker måste vi även skicka en kallelse via post till dig.

 

Läs mer om hur du laddar ner och använder "Alltid öppet"

Mottagningen Åldrande neuro arbetar med insatser för personer med neurologiska sjukdomar/symtom som är i behov av neuropsykologisk utredning eller insatser från råd- och stödteamet.

 
 

Våra undersökningar och behandlingar

Våra insatser vänder sig huvudsakligen till dig som har en pågående kontakt med läkare eller team på Karolinska universitetssjukhuset. För att komma till mottagningen behövs remiss från läkare utom i nedan läge.

Vår mottagning tar emot och bedömer egenremisser från dig som tidigare haft kontakt med råd och stödteamet och som hör till våra målgrupper (ovanliga neurologiska sjukdomar, ALS och Huntingtons sjukdom).

Om du inte tillhör denna målgrupp kan vi tyvärr inte erbjuda dig insatser från vår mottagning via egenremiss. Istället ber vi dig att kontakta din vårdcentral eller kontakta 1177 för att få hjälp att hitta rätt i vården.

Om du har frågor gällande mottagningens insatser går det bra att skicka ett ärende via appen Alltid Öppet eller ringa till mottagningen 08 123 872 18

Ditt besök

Sök vård hos oss

Webbredaktör: Kerstin Dencker

Granskare: Linda Nordstrand , Chefarbetsterapeut

Uppdaterad: