Mottagning Öron näsa hals Danderyd

Ring oss

08-123 711 30

Besök oss

Entrévägen 2, Målpunkt I Plan 2, DANDERYD

Större karta och reseplanerare Hitta hit

tider

Öppettider för bokade besök

  • Måndag - Söndag 00:00 - 08:30
  • Måndag - Torsdag 08:30 - 15:30
  • Fredag 08:30 - 11:00

Diagnoser:

Hals, Öron, Näsa bihålor

Öron-, Näsa-, Halsmottagningen Danderyd drivs av Karolinska Universitetssjukhuset, i lokaler på Danderyds Sjukhus.

Enheten utreder och behandlar patienter med besvär i öron-, näsa-, och halsområdet, både barn och vuxna. Vi utför även operationer i dagkirurgi i samarbete med anestesikliniken Danderyds Sjukhus. Mottagningen är tillhörande Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans.

Patienter tas emot på remiss från tex närakuter, distriktsläkare, logoped, audionom, BVC i viss mån kan vi erbjuda subakuta tider för snabb specialistbedömning.

ÖNH-mottagningen Danderyd är en utbildningsenhet, vilket innebär att hos oss arbetar ST-läkare tillsammans med specialister. Vi har ett utökat uppdrag att även ta emot patienter inom vårdval.

Vid stark misstanke om tumörsjukdom i huvud-halsområdet skall patienten direkt till Huvud-halscancermottagningen Karolinska Solna enligt SVF.

Inför besöket

När du kommer till oss som patient skall du alltid, oavsett om du har en tid för mottagningsbesök eller operation, anmäla dig i receptionen på vår mottagning, Målpunkt I, plan 2 .

Under besöket

.

Efter besöket

.

Praktisk information

Besök sidan För Patienter för allmän patientinformation: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient, vanliga frågor och svar samt din journal med mera.

.