Mottagning Neurofysiologi Solna

Ring oss

08-517 720 33

Telefontider idag

Inga telefontider idag

mer information

Fler telefontider:

  • Måndag - Fredag 09:00 - 11:00
  • Måndag - Fredag 13:00 - 14:00

Besök oss

Eugeniavägen 11, B8:16, SOLNA

Hitta hit

tider

Öppettider för bokade besök

  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:30

Diagnoser:

Epilepsi, muskelsjukdomar, sömnstörningar

alla

muskelsvaghet, känselnedsättningar som till exempel karpaltunnelsyndrom.

Vi utför diagnostiska undersökningar avseende funktionsstörningar inom centrala och perifera nervsystemet, muskler och vissa sinnesorgan samt sömnregistreringar för diagnostik av sömnapné och andra sömnrubbningar.

När du kommer till oss har vi först fått en remiss från t.ex. din husläkare och utefter vad som står i remissen bokar vi in en tid och skickar en kallelse till dig.

Undersökningarna planeras individuellt allt efter dina symtom. Vanliga anledningar till att besöka oss är inom följande områden:

epilepsidemenssjukdomarsömnstörningarmuskelsvaghetkänselnedsättningar som till exempel karpaltunnelsyndrom

Vid vissa operationer och vid behandling av akuta hjärnskador övervakar vi hjärnans och nervernas funktion.

Svaret efter undersökningen får du av din läkare som skrivit remissen till oss. Svaret ger inte alltid slutgiltig diagnos utan ska vara till hjälp för din läkare som har remitterat dig. Undersökningen hos oss måste ofta kompletteras med ytterligare bedömning och andra undersökningar.

Inför besöket

När du kommer till ditt besök hos oss betalar du eller visar ditt frikort i kassan på Eugeniavägen 3, ta med kallelse eller sms. Därefter blir du hänvisad till B8:16 (Hiss B, plan 8, ingång 16). Sedan anmäler du dig i receptionen på Neurofysiologiska kliniken, så vi vet att du har kommit.

Ta med legitimation och gärna din kallelse. Barn under 18 år är avgiftsbefriade. Uteblivet besök debiteras även om du har frikort.

Med din kallelse följer information om vad du ska tänka på när du kommer till oss.

Under besöket

Om du är närstående som följer med till besöket och vill ha kaffe eller mat finns det att handla på entréplanet. Det finns leksaker för barnen i väntrummet.

Efter besöket

Du som varit patient hos oss kommer att få svar på undersökningen av din läkare som skrivit remissen.

Om du har frågor när du kommit hem efter ditt besök kan du kontakta oss, se telefonnummer och telefontider i kontaktrutan högst upp på sidan.

Synpunkter och klagomål - hit vänder du dig

Praktisk information

Besök sidan För Patienter för allmän patientinformation: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient, vanliga frågor och svar samt din journal med mera.