Mottagning ANOVA

Adress och öppettider

Du kan alltid nå vår telefonsvarare på 08-123 732 00, välj alternativ beroende på ditt ärende. Vi ringer upp dig så fort vi kan!


Detta nummer är gemensamt för Andrologmottagning, Andrologilaboratorium, Sexualmedicinmottagning och Transmedicinsk mottagning.


Om du fått brev från oss kan du boka tid på laboratoriet från 1177.se 

Telefon och telefontider

ANOVA

ANOVA är en multidisciplinär verksamhet för utredning och behandling av bl.a. testosteronbrist, erektionssvårigheter, barnlöshet och kontroll efter sterilisering. Verksamheten utreder och behandlar även personer med könsdysfori och erbjuder även behandling vid sexuell problematik såsom tvångsmässighet och funktionsnedsättning.

Kontaka oss på ANOVA

Av-/ombokning, recept, försening samt laboratoriet: telefonsvarare öppen dygnet runt för lämnande av meddelande. Rådgivning av sjuksköterska mån-tis 8.45-11.45 samt 13.00-15.00, ons-fre 8.45-11.45.

Ring och besök oss

Telefon: 08-123 732 00

Detta nummer är gemensamt för andrologmottagningen och andrologilaboratoriet samt för den sexualmedicinska- och transmedicinska mottagningen.

Telefontid

Telefonen är öppen dygnet runt med flera automatiska funktioner (automatiska val) för bland annat ombokning och avbokning. Det är även möjligt att lämna meddelanden. Vi strävar efter att svara samma dag om vi inte kan svara direkt.

Besöksadress

Karolinska Universitetssjukhuset, Norra Stationsgatan 69, 4 tr

Webbredaktör: Frida Avelin

Granskare: David Nathanson , Verksamhetschef

Uppdaterad: