Mottagning ANOVA: Andrologi - Sexualmedicin - Transmedicin

Med anledning av corona-pandemin

ANOVA har fortsatt öppet för utredning och behandling (andrologi, sexualmedicin, transmedicin). Vi följer anvisningar från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm, vilket innebär att vi, där det är möjligt, sköter vissa besök genom "distanskontakt". Information om detta skickas till varje patient när det är aktuellt. Medföljande kan endast vara med på vår mottagning om det finns särskilda skäl.

Ring oss

08-123 732 00

Besök oss

Norra Stationsgatan 69, Plan 4, STOCKHOLM

Hitta hit

tider

Öppettider för bokade besök

  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:00

Tillfälligt ändrade tider

Du kan alltid nå vår telefonsvarare på 08-5177 3200, välj alternativ beroende på ditt ärende. Vi ringer upp dig så fort vi kan!

Detta nummer är gemensamt för Andrologmottagning, Andrologilaboratorium, Sexualmedicinmottagning och Transmedicinsk mottagning.

Om du fått brev från oss kan du boka tid på laboratoriet från 1177.se

Diagnoser:

könsdyfori, sexuell dysfunktion, manlig infertilitet

alla

impotens, erektil dysfunktion, dysfunktionell sexualitet, hypogonadism, manlig steriliseringskontroll, vasektomikontroll

ANOVA är en multidisciplinär verksamhet för utredning och behandling av bl.a. testosteronbrist, erektionssvårigheter, barnlöshet och kontroll efter sterilisering. Verksamheten utreder och behandlar personer med könsdysfori och erbjuder även behandling vid sexuell problematik såsom tvångsmässighet och funktionsnedsättning. Av-/ombokning, recept, försening samt laboratoriet: telefonsvarare öppen dygnet runt för lämnande av meddelande. Rådgivning av sjuksköterska mån -tis 8.45-11.45 samt 13.00-15.00, ons-fre 8.45-11.45

Ring och besök oss

Telefon: 08-123 732 00 Detta nummer är gemensamt för Andrologmottagning, Andrologilaboratorium, Sexualmedicinmottagning och Transmedicinsk mottagning.

Telefontid:

Telefonen är öppen dygnet runt med flera automatiska funktioner (automatiska val) för bland annat ombokning och avbokning. Det även möjligt att lämna meddelanden. Vi strävar efter att svara samma dag om vi inte kan svara direkt

Besöksadress

Karolinska Universitetssjukhuset, Norra Stationsgatan 69, 4 tr

Klicka här för mer information om ANOVA

Inför besöket

Vänligen se respektive mottagning:

Andrologmottagning

Andologilaboratorium

Sexualmedicinsk mottagning

Transmedicinsk mottagning

Under besöket

Vänligen se respektive mottagning

Efter besöket

Vänligen se respektive mottagning

Praktisk information

Besök sidan För Patienter för allmän patientinformation: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient, vanliga frågor och svar samt din journal med mera.

Skicka egenremiss till oss

Välkommen att skicka egenremiss till oss på mottagningen. Du kan göra det digitalt eller via post, såhär:

Alltid Öppet

Leta upp mottagningen i appen Alltid Öppet. Fyll i information för egenremiss. Om du inte har appen, finns beskrivning om hur du hämtar ”Alltid öppet” här.

Post /blankett

Här finns anvisning för vilka uppgifter som bör finnas med i brev via post samt en blankett.

Mer information

Vi tar emot patienter utifrån vårt specialiserade uppdrag. Egenremiss bedöms på samma sätt som andra remisser som skickas till oss på Karolinska Universitetssjukhuset.

Egenremiss kallas ibland även egen vårdbegäran eller egenanmälan.