Mottagning ANOVA: Andrologi - Sexualmedicin - Transmedicin

Med anledning av corona-pandemin

ANOVA har fortsatt öppet för utredning och behandling (andrologi, sexualmedicin, transmedicin). Vi följer anvisningar från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm, vilket innebär att vi, där det är möjligt, sköter vissa besök genom "distanskontakt". Information om detta skickas till varje patient när det är aktuellt. Medföljande kan endast vara med på vår mottagning om det finns särskilda skäl.

Ring oss

08-517 732 00

Besök oss

Norra Stationsgatan 69, Plan 4, STOCKHOLM

Hitta hit

tider

Tillfälligt ändrade tider

Du kan alltid nå vår telefonsvarare på 08-5177 3200, välj alternativ beroende på ditt ärende. Vi ringer upp dig så fort vi kan!

Detta nummer är gemensamt för Andrologmottagning, Andrologilaboratorium, Sexualmedicinmottagning och Transmedicinsk mottagning.

Om du fått brev från oss kan du boka tid på laboratoriet från 1177.se

Diagnoser:

könsdyfori, sexuell dysfunktion, manlig infertilitet

alla

impotens, erektil dysfunktion, dysfunktionell sexualitet, hypogonadism, manlig steriliseringskontroll, vasektomikontroll

ANOVA är en multidisciplinär verksamhet för utredning och behandling av bl.a. testosteronbrist, erektionssvårigheter, barnlöshet och kontroll efter sterilisering. Verksamheten utreder och behandlar personer med könsdysfori och erbjuder även behandling vid sexuell problematik såsom tvångsmässighet och funktionsnedsättning. Av-/ombokning, recept, försening samt laboratoriet: telefonsvarare öppen dygnet runt för lämnande av meddelande. Rådgivning av sjuksköterska mån -tis 8.45-11.45 samt 13.00-15.00, ons-fre 8.45-11.45

Ring och besök oss

Telefon: 08-5177 32 00 Detta nummer är gemensamt för Andrologmottagning, Andrologilaboratorium, Sexualmedicinmottagning och Transmedicinsk mottagning.

Telefontid:

Telefonen är öppen dygnet runt med flera automatiska funktioner (automatiska val) för bland annat ombokning och avbokning. Det även möjligt att lämna meddelanden. Vi strävar efter att svara samma dag om vi inte kan svara direkt

Besöksadress

Karolinska Universitetssjukhuset, Norra Stationsgatan 69, 4 tr

Klicka här för mer information om ANOVA

Inför besöket

Vänligen se respektive mottagning:

Andrologmottagning

Andologilaboratorium

Sexualmedicinsk mottagning

Transmedicinsk mottagning

Under besöket

Vänligen se respektive mottagning

Efter besöket

Vänligen se respektive mottagning

Praktisk information

Besök sidan För Patienter för allmän patientinformation: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient, vanliga frågor och svar samt din journal med mera.