Fysioterapimottagning Lungmedicin Solna

Vi flyttar den 16 april 2018

12 april 2018, 16:37

Fysioterapimottagningen Lungmedicin Solna i nya sjukhusbyggnaden flyttar 16 april 2018 till Eugeniavägen 3. Där kommer vi att finnas på internadressen A4:01.

Kontrollera adressen i din kallelse om du ska besöka oss i Solna.

Se karta över området samt byggnaden

1177 Vårdguiden e-tjänster

Av-/omboka tid

Kontakta mig

Ring oss

08-517 797 07

Besök oss

Eugeniavägen 23, STOCKHOLM

Hitta hit

Fysioterapimottagning inom Lungmedicin i Solna har sin verksamhet i den nya sjukhusbyggnaden, NKS. Fysioterapeuter/ sjukgymnaster som arbetar på mottagningen har stor kompetens och specialistkunskap om rehabilitering vid lungsjukdom. Om Du har kroniskt obstruktiv lungsjukdom(KOL), bronkiektasi, lungfibros, pulmonell arteriell hypertension(PAH) eller annan lungsjukdom som begränsar din fysiska funktion kan hjälp av en fysioterapeut/sjukgymnast vara en viktig del av din behandling. Du kan även få råd gällande andningsgymnastik, hosttekniker och lämpliga andningshjälpmedel.

För att komma till fysioterapeut/sjukgymnast på Karolinska krävs remiss från läkare. Remiss kan skickas till mottagningen på adress: Karolinska Universitetssjukhuset, Fysioterapimottagningen inom Lungmedicin, Eugeniavägen 23, 171 76 Stockholm.

 

Praktisk information

Nedan finns praktisk information om ditt besök på avdelningen/mottagningen. Besök sidan Din vård på Karolinska för information: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient och din journal med mera.

Inför besöket

  • När Du ska komma till en fysioterapeut/sjukgymnast på vår mottagning kommer Du att kallas per brev eller telefon.

  • Läs kallelsen noga, där står vart Du skall gå för att träffa din fysioterapeut/sjukgymnast.

  • Du skall först registrera dig i kassan vid huvudentrén på Eugeniavägen 23. Har Du frikort finns självbetjäningsautomater där Du kan registrera dig. Det är viktigt att Du registrerar dig i kassan eller självbetjäningsautomaten varje gång Du kommer för besök.

  • Besöket kostar 200 kronor, frikort gäller. Ta med giltig legitimation.

  • Fysioterapimottagning inom lung finns på internadress A4:01, välj hiss A.

  • Om Du behöver sjukresor eller tolk är det viktigt att Du meddelar det i god tid innan besöket via telefon eller via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

  • Om Du inte kan komma på den tid som är uppgjord är det viktigt att Du ringer återbud eller meddelar det via 1177 Vårdguidens e-tjänster. Uteblivet besök debiteras.

  • Information om hur du hittar hit och var du kan parkera finns här.

Under besöket

  • Undvik parfymerade produkter i våra lokaler av hänsyn till allergiska personer.

Efter besöket

  • Om du har frågor eller vill komma i kontakt med oss efter besöket är du välkommen att ringa eller lämna meddelande via 1177 Vårdguidens e-tjänster.