Omvårdnadschef (OVC) på PMI

Som omvårdnadschef hos oss leder du omvårdnadsarbetet i första linjen. Du ingår i ett team med övriga chefer och medarbetare inom enheten och gemensamt utvecklar ni verksamheten för en god och säker vård.

Omvårdnadscheferna har ett sammanhållet ansvar för integration av vård, forskning och utbildning samt medarbetare och arbetsmiljö.

I din roll kommer du kunna utveckla dina kliniska förmågor gällande omvårdnad av specifika patientgrupper då du arbetar delar av din tid som chef och delar av din tid som kliniskt verksam. På Karolinska Universitetssjukhuset strävar vi efter att alltid utföra den senaste evidensbaserade och personcentrerade vården. Vi brinner för att förbättra vårdprocesser tillsammans och uppmuntrar egna initiativ.

Arbetet innebär också att du får utöka dina erfarenheter i förbättringsarbete och medarbetaransvar. Inom enheten erbjuds kontinuerligt fortbildning för chefer med olika fokus så som rekrytering, kommunikation och projektledning. Genom helhetssyn och ansvar jobbar vi på Funktion PMI strategiskt till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du får vara en del i att optimera utfall, kvalitet och produktion med fokus på medarbetarnas och patienternas bästa.

Vår vision är Patienten först- tillsammans skapar vi den bästa vården.

Läs intervjuer med några av våra nuvarande omvårdnadschefer

 Jörgen Köllner, Maine Ryhnell, Anneli Nilsson, Maria Klahr Wikström

 

Här kan du se om vi har några lediga omvårdnadschefstjänster ute just nu, lediga tjänster PMI.

Varmt välkommen med din ansökan!