Logoped

Logopedis uppdrag är att erbjuda specialiserad och högspecialiserad logopedi inom Region Stockholm samt bedriva forskning och utbildning i samverkan med Karolinska Institutet och andra lärosäten.

Vi arbetar tillsammans för att säkerställa en trygg och säker vård, en god arbetsmiljö, framstående forskning och innovationsutveckling samt en aktiv lärande- och utbildningsmiljö! Som logoped hos oss erbjuder du logopedisk vård till de barn och vuxna som tillhör universitetssjukhusets uppdrag. De flesta logopeder på sjukhuset ingår i interprofessionella team runt patienten, i sluten -eller öppenvård.

Du får kontinuerlig kompetensutveckling och kollegial handledning inom ditt område. Vi tillämpar Region Stockholms kompetensstege med mål att många medarbetare ska ha god akademisk och klinisk kompetens för att klara universitetssjukhusets uppdrag inom vård, forskning och utbildning.

Har du frågor eller är nyfiken på att jobba hos oss? Kontakta vår rekryteringspartner Linnea Skoglund (linnea.skoglund@regionstockholm.se)