Dietist

Medicinsk enhet Klinisk nutrition samlar dietister verksamma inom Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge, Solna, Liljeholmen och på Rosenlund.

Som dietist på Karolinska har du möjlighet till fördjupning och specialisering inom ett område som intresserar dig. Vi finns inom olika medicinska områden och har en del i den högspecialiserade vård som bedrivs på sjukhuset. Du kommer att jobba med hela spektret av nutrition, oralt intag, enteral nutrition och parenteral nutrition.

Hos oss har du många dietistkollegor att be om hjälp och möjlighet till nära samarbete med andra yrkeskategorier. Som dietist är du ofta en del i ett multiprofessionellt team runt patienten.

För att jobba med oss krävs svensk legitimation som dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård. (Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift). Du arbetar enligt nutritionsbehandlingsprocessen (NCP) i all nutritionsbehandling och vi tillämpar Region Stockholms kompetensstege för dietister. 

Vi har en inkluderande och utvecklande arbetsmiljö med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper.

Har du frågor eller är nyfiken på att jobba hos oss? Kontakta vår rekryteringspartner Linnea Skoglund (linnea.skoglund@regionstockholm.se)