Jobba inom Tema Hjärta, Kärl och Neuro

Som medarbetare på Karolinska Universitetssjukhuset har du utökad rätt till föräldraledighet på heltid, vi erbjuder träning på betald arbetstid och har två egna idrottsföreningar.

Arbeta som  Administratör / Medicinsk Sekreterare

Som administratör / medicinsk sekreterare inom Tema Hjärta, Kärl och Neuro kommer du att tillhöra till ett stimulerande och omväxlande arbetsplats där du får  arbeta med spännande och varierande arbetsuppgifter. Vi är ett fantastisk arbetsgrupp av medicinska sekreterare/ vårdadministratörer som  ansvarar för vårddokumentation samt klassificering av vårdkontakter inom de verksamheter vi har uppdrag gentemot.

Tema Hjärta, Kärl och Neuro består av fem medicinska enheter, två omvårdnadsområden och administrativ organisation. Temat tillhandahåller specialiserad och högspecialiserad vård för patienter med kardiovaskulära och neurologiska sjukdomar och vi är placerade i både i Solna och Huddinge.

”En medicinsk sekreterare hjälper till på en avdelning, på en mottagning. Då hjälper man till med det administrativa som avdelningen behöver hjälp med.  det kan vara små grejer som kan få stora konsekvenser i den kliniska vården”

För att få veta mer om hur det är att arbeta som Administratör/Medicinsk sekreterare hos oss se gärna
filmen om administration här >>

 

Kontaktinformation

Vi tar endast emot ansökningar via vårt ansökningssystem på vår hemsida, Jobba hos oss- Karolinska Universitetssjukhuset.
Ansökningar per brev eller e-post har vi dessvärre inte möjlighet att hantera.