Jobba i neonatalvården på Karolinska universitetssjukhuset

Till neonatalen kommer de allra minsta patienterna. Hos oss vårdas sjuka nyfödda och för tidigt födda barn i intensiv- och intermediärvård, "familjerumsvård", hemsjukvård och mottagningsverksamhet.

Här hittar du våra lediga tjänster


Finns inte ditt drömjobb bland våra annonser just nu? Skicka gärna in en spontanansökan till oss!
Mejla oss på neo.rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Bifoga CV och personligt brev. Så kontaktar vi dig!

 

Karolinska universitetssjukhuset - möjligheternas arbetsplats

Som anställd i neonatalvården på nordens största universitetssjukhus möjliggör du inte bara ett gott liv för våra patienter och familjer. Du är även med och formar framtidens sjukvård. Samtidigt får du själv chans att utvecklas, både som person och i din yrkesroll. Universitessjukhusets fördjupningsmöjligheter är oändliga. Efter några års arbete hos oss har du stora möjligheter att forma din yrkesroll utifrån egna specialintressen.

Läs mer om våra anställningsförmåner

Ungefär tio procent av alla barn som föds är i behov av neonatalvård under kortare eller längre perioder efter förlossningen. Sex procent föds för tidigt.

Högspecialiserad vård

I neonatalvården vårdar vi små patienter med stora behov. Vi tar emot cirka 2600 sjuka nyfödda eller för tidigt födda barn per år och erbjuder högspecialiserad, familjecentrerad intensiv- och intermediärvård, "familjerumsvård", hemsjukvård och mottagningsverksamhet.

Lyssna in Neopodden!

Introduktion

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i en avancerad och högspecialiserad vårdmiljö. Vi vet hur viktig introduktionen är för att du ska få en trygg start och därför satsar vi extra på just det. Alla undersköter­skor och sjuksköterskor har en inskolning på 8 respektive 11 veckor.

Mentorskap för en tryggare start

Inom neonatalverksamheten arbetar vi med mentorskap från sjuksköterskor för att ge de bästa förutsättningarna för en trygg start hos oss. Till hösten 2023 kommer även programmet att införas för undersköterskor.

Mentorskap i neonatalvården

 

Hör av dig om du är nyfiken på att veta mer

Är du intresserad av att bli en del av vårt team, eller vill du veta mer om vad det innebär att arbeta i neonatalvården på Karolinska universitetssjukhuset?

Kontakta verksamhetschef Jessica Schiött:
jessica.schiott@regionstockholm.se eller 08-123 733 71

Spana in våra lediga tjänster just nu

Foto: Ingela Wåhlstrand / Medicinsk bild