Tack för många bra diskussioner

Nyhet

SJUKHUSDIREKTÖRENS BLOGG. På mötena har vi hunnit diskutera en mängd viktiga frågor som parkeringsavgifter, bemanning, hållbarhet, administrativt stöd, digitalisering, Min Barnmorska och avstånd mellan ledning och vårdgolv. Vi tycker inte alltid lika men engagemanget för Karolinska och våra patienter delar vi.

Parkeringsavgifterna är det ämne som engagerat flest och mest på de två stormöten som vi haft i veckan. Det har också varit den senaste tidens överlägset största fråga på intranätet. Jag har stor förståelse för den irritation och oro som finns. Priserna stiger snabbt nu och p-avgifterna blir en tung börda för många. Information om bakgrund och det praktiska kring avgiftshöjningen finner ni här.

På mötena har vi också hunnit diskutera en mängd andra viktiga frågor som bemanning, hållbarhet, administrativt stöd, digitalisering, Min Barnmorska och avstånd mellan ledning och vårdgolv. Vi tycker inte alltid lika men engagemanget för Karolinska och våra patienter delar vi. Tack för att ni tar er tid och fortsätt ställa höga krav på er själva och på hela vårt sjukhus. Det är så vi tar oss framåt.

Måndag och tisdag kör vi två möten till, alla medarbetare är varmt välkomna.

Tillsammans är vi Karolinska.

Björn