Fortsätt föreslå förbättringar

Nyhet

Under den senaste tiden har jag fått ett antal förslag kring hur Karolinska ska bli en bättre arbetsplats från framförallt medarbetare på IVA.

Många av de förslag som kommit in handlar om hur vi ska få till återhämtningen efter pandemin. Allt blir läst och ett antal av de idéer som kommit är väldigt intressanta både på kort och längre sikt. Vi kommer nu att sätta samman en grupp som ska fånga upp och arbeta vidare med de förslag som kommit in. Stort tack för ert engagemang och fortsätt att mejla till forbattringsforslag.karolinska@sll.se

Vi har nu sedan en tid färre patienter med covid-19 inom slutenvården, medan IVA fortsatt har hög belastning. Det är viktigt att vi fortsätter samarbeta och hjälpas åt.

Många har jobbat hårt under våren och sjukhuset vill därför visa uppskattning genom att ge en sommargåva. Under kommande vecka kommer ett mejl till i stort sett alla medarbetare med länk till de produkter man kan välja. Jag hoppas att ni ska gilla det som finns att välja på och att det ska komma till pass på lediga stunder.

Tillsammans är vi Karolinska.

Björn