25-årsjubileum för konferensen mellan Mayo Clinic, Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset

Nyhet

Nu är det dags att anmäla sig till årets möte mellan Mayo Clinic, Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset. För 25:e året i rad presenteras och diskuteras en mängd olika ämnen som rör hälso- och sjukvården. Alla sjukhusets medarbetare är välkomna!

Det vetenskapliga mötet ger inte bara tillfälle att ta del av olika medicinska specialiteter. Inom spåret Healthcare Management presenteras innovation och implementering, ledarskapsutveckling för bland andra sjuksköterskor,  informatik samt patienters delaktighet i att driva vårdens utveckling". Här kan du också delta i diskussioner med kollegor från Mayo Clinic, Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset. Ett uttalat syfte med konferensen är att främja samarbeten mellan de deltagande organisationerna.

Samarbetet mellan Mayo Clinic och Karolinska Institutet påbörjades för 25 år sedan och den allra första konferensen fokuserade på diabetes och metabolism. Över tid har programmet utvecklats och omfattar nu inte enbart forskninsprojekt utan också samarbeten kring innovation, administration och utbildning.

Sedan några år tillbaka ingår även Karolinska Universitetssjukhuset i samarbetet kopplat till den årliga konferensen är därför är den öppen för alla medarbetare som önskar delta.

Fakta om 25th Mayo-KI Annual Scientific Research Meeting

Konferensen är öppen för alla Karolinska-medarbetare (utan kostnad)
Tid: 23-24 september
Plats: Karolinskas lokaler i Solna
Länk till anmälan
Läs mer om det 25 år långa samarbetet här