Informationsträffar inför förlossning

I slutet av graviditeten brukar frågorna bli många och vi erbjuder därför informationsträffar med erfarna barnmorskor. Vi vet att kunskap och information skapar trygghet.

 

Tillsvidare stoppas informationsträffarna!

27 mars 2020, 18:41

På grund av hög risk för smittspridning hålls inga informationsträffar varken i Huddinge eller Solna. På den här sidan finns ett antal informationsfilmer samlade som riktar sig till dig som ska föda barn på Karolinska.


BB Karolinska har startat digitala informationsträffar på våra Instagramkonton. En till två gånger i månaden kan du delta i informationsträffar med våra barnmorskor, läkare och undersköterskor. Vi pratar om olika ämnen relaterade till graviditet, förlossning och första tiden efter födseln. Sändningarna ligger kvar på Instagram så du kan även gå in och titta i efterhand. Du kan skicka in dina frågor i förväg och under sändningen. Vi svarar inte på frågor som berör enskilda patientfall på grund av patientsekretessen, dessa får du ta med din barnmorska eller läkare.

BB Karolinska is going live on Instagram. In the future some of our dialogues will be held in English. Follow us on Instagram so you don't miss when this is happening.

Följ oss gärna på instagramkonto: bb_solna
Följ oss gärna på instagramkonto: bb_huddinge
Barnmorskor som håller informationsträffarna i Huddinge är från vänster: Agnetha Grankvist, Åsa Zetterberg, Maria Turstedt och Kajsa Persson Kay.