Om karolinska.se

Välkommen till vår webbplats karolinska.se! Webbplatsen är anpassad så att du ska få bästa möjliga upplevelse oavsett om du surfar via dator, telefon eller surfplatta. Vi riktar oss främst till patienter eller närstående, men också till vårdgivare, arbetssökande och andra som vill veta mer om sjukhuset.

Webbplatsen är byggd efter Karolinska Universitetssjukhusets vision: Patienten först. Webbsektionen ansvarar för förvaltning och utveckling av hemsidan och vi anpassar den kontinuerligt efter de synpunkter vi får in från patienter, närstående och övriga användare.

Frågor, synpunkter eller förbättringsförslag?

Innehållet så nära källan som möjligt

De personer som publicerar information på denna hemsida jobbar själva inom den verksamhet vars sidor de ansvarar för. Längst ner på varje sida hittar du namn till ansvarig webbredaktör och namn på den som är ytterst ansvarig för att informationen är korrekt och uppdaterad. Webbredaktörens namn är länkat så att du snabbt kan mejla till hen, till exempel ifall du hittar en trasig länk eller har frågor, synpunkter angående innehållet på just den sidan.

På en telefon kan du välja att spara ned hemsidan med alternativet Lägg till på hemskärmen (iPhone). Då få du en direkt genväg till sidan, ser ut som dina andra appar.