Ebba Neppelberg från Astrid Lindgrens Barnsjukhus vann priset för Föredömlig Medarbetare

Nyhet

"Varje avdelning borde ha en Ebba!" Den 1 juni hyllades flertalet medarbetare i totalt 15 priskategorier under Karolinadagen. Ebba Neppelberg som är en av pristagarna tog hem priset för Föredömlig Medarbetare inom Tema Barn på Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

Ebba Neppelberg berättar hur det kändes att få priset för Föredömlig Medarbetare

Ebba jobbar som koordinator och sjuksköterska på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Solna. Där koordinerar hon bland annat hela dagspass, tar emot barn från akuten och planerar operationer. 

 - Det känns så roligt och jag är så glad och hedrad!
Säger Ebba med ett stort leende på läpparna. 

Med motiveringen:
”Hon är en fantastisk koordinator som håller ställningarna på avdelningen. Hon finns där med hjälpande händer i olika arbetsuppgifter, en stöttepelare att prata ut med eller ställa frågor till. För nya medarbetare är hon en fantastisk kollega som gör att man känner sig sedd och hörd. Under den tuffa hösten och vintern har hon även utvecklat en modell för medarbetare att tillsammans reflektera över arbetsdagen och hur teamarbetet har fungerat. Hon bidrar till att göra arbetsplatsen bättre och roligare och till att alla medarbetare utvecklas. Det är alltid roligt att komma till jobbet när hon är där, och alla avdelningar borde ha en Ebba!”

Så är det inte konstigt att Ebba tog hem Karolinapriset för Föredömlig Medarbetare inom Tema Barn på Astrid Lindgrens Barnsjukhus.


Stort grattis, Ebba!