Missa inte årets Karolinska Live i Stockholm 16-17 juni

Nyhet

Karolinska live bjuder in till en gemensam kongress för läkare och omvårdnadspersonal med intresse för endoskopi och gastroenterologi 16-17/6. I programmet finns två parallella program på fredagen för att inspirera så många som möjligt.

– Den första dagen, den 16 juni, bjuder vi på live-skopier i ett ambitiöst program, i år med fokus på koloskopi och enteroskopi, varvat med diskussioner, föreläsningar och seminarier. Vi har nöjet att presentera en mycket kompetent och internationellt välkänd ”faculty” som borgar för mycket hög kvalitet, säger Francisco Silva, organisatör för kongressen och endoskopist på Karolinska Universitetssjukhuset.

Program anpassad för både läkare och omvårdnadspersonal

Den andra dagen inleds med två parallella program, där det ena är med traditionellt medicinskt och endoskopiskt inriktat, medan det andra har ett bredare fokus med relevans även utanför endoskopirummet.

Det senaste för omvårdnadspersonal inom gastroenterologi och endoskopi

 – Vi är stolta över att för första gången få ansvara för en del av programmet på Karolinska Live som utformad för att vara särskilt relevant för omvårdnadspersonal inom gastroenterologi och endoskopi, säger Lisa Zarouki och Hanna Dubois, endoskopisjuksköterskor på Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge.

– De blir ett spännande och späckat program med det senaste inom svensk omvårdnadsforskning om patientupplevelser. Vi bjuder även på nya endoskopiska metoder, en fördjupning i hygien och en inblick i provbitens resa från tarmen till slutsvar från patologen

Denna del av programmet hålls i år på svenska och modereras av professor och specialistsjuksköterska Ulrica Nilsson. 

Se till att anmäla er snarast så ni får en plats! För anmälan och program - läs mer på Karolinska Live! Nu finns även programmet på svenska!