Nu öppnar nya huvudentrén på Eugeniavägen 3

Nyhet

Karolinskas huvudentré i Solna är nu flyttad till Eugeniavägen 3. Här finns informationsdisk och kassa, provtagningscentral samt butiker och restauranger.

I går flyttade större delen av öppenvården in i nya sjukhusbyggnaden och från och med idag finns Karolinskas huvudentré på Eugeniavägen 3.

Hit har även provtagningscentralen flyttat. För dem har det varit en efterlängtad flytt.

- Det är så många förbättringar nu, vi kan inte se något som inte är bra. Vi har en jättepositiv personalgrupp som ser fram emot att arbeta här, säger Helena Johansson, sektionschef provtagningscentralen.

Vård i flera byggnader på Solna sjukhusområde

Vårverksamhet pågår i flera av byggnaderna på Karolinhska sjukhusområde i Solna. Om du ska besöka Karolinska Solna, läs din kallelse noga och se adress för den vårdverksamhet du ska till.

Entrén öppen även i gamla huvudbyggnaden 

Den gamla huvudentrén på Karolinska vägen 22 finns kvar eftersom en del vård fortfarande bedrivs i de gamla byggnaderna. Där finns även fortsatt informationsdisk och kassa där du kan anmäla dig och betala. Det finns även viss service, som till exempel Pressbyrån.

I byggnaden på Karolinska vägen 37-39 (tidigare byggnad för Astrid Lindgrens barnsjukhus) finns också informationsdisk och kassa samt café. Här finns ett flertal mottagningar för öppenvård, provtagningscentral och även Närakut Haga.

Läs mer:

Läs mer om flytt till nya sjukhusbyggnaden