Job Image

Sjuksköterska till Elfyslab inom Takyflödet, Huddinge

Är du sjuksköterska och har ett stort intresse för hjärtsjukvård? Vill du bli en del av Sveriges största elfyscentrum och samtidigt vara med och bidra till framtidens sjukvård? Då är det dig vi söker!

Du erbjuds

 • att bli en del av en mycket trivsam arbetsgrupp
 • stora möjligheter till egna ansvarsområden
 • utbildningsmöjligheter, både internt och externt
 • arbetstid förlagd till dagtid

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten

Takyflödet hanterar patienter med hjärtrusningar såsom kammartakykardier, förmaksflimmer och andra förmaksarytmier. Under 2022 utförde vi mer än 1600 ingrepp mot hjärtrusningar och räknas därför till Sveriges största elfyscentrum. Hos oss finns det stor kompetens inom området och därför finns det även goda möjligheter till vidareutveckling inom arytmivård. Vi utför ablationer på både vuxna och barn. 

Vi är ett trivsamt arbetsgäng med både läkare, sjuksköterskor, elfysassistenter/BMA, undersköterskor som alla jobbar gemensamt för att få ablationerna genomförda.
Vi är måna om att ha ett fortsatt bra arbetsklimat, viktigt att kunna jobba i team.

Som sjuksköterska på Elfyslab arbetar du i teamet kring patienten. Samarbetet med andra professioner är av stor vikt då vi anser alla synvinklar är viktiga när det kommer till att ge våra patienter bästa möjliga vård.  

Tjänsten som sjuksköterska innebär att du  tillsammans med en sjuksköterskekollega ansvarar för att förbereda och starta upp inför dagens ablationer. Du kommer även att arbeta inne på sal där du steril-assisterar doktorn eller ansvarar för omvårdnaden av patienten under ablation. Hos oss behandlar vi både sövda och vakna patienter. Det kan även finnas möjlighet att arbeta med inskrivningar. 

Vår verksamhet finns i både Huddinge och Solna men denna tjänst är huvudsakligen placerad på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Arbetstid är måndag till fredag dagtid. Förutom dagtidstjänst finns möjlighet med tjänstgöring i SLV på våra avdelningar där våra patienter för/eftervårdas.

Vi söker dig som

 • har ett genuint intresse för hjärtsjukvård
 • arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt 
  sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
 • är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt 
  vid att man lever upp till dessa
 • tycker att trivsamhet på jobbet är viktigt.

Kvalifikationer

Krav:

 • Svensk legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom hjärtsjukvård

Om rekryteringsbeställningen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan dag!

Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke - och belastningsregistret. Mer information om vilka kontroller som utförs finns här.

Varmt välkommen med din ansökan! - Tillsammans är vi Karolinska!

Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska här.

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar.
Här kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se