Job Image

Vi söker en till sjuksköterska till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning, Huddinge

Vi erbjuder dig möjlighet att vara med och utveckla vården för barn med blod- och immunbristsjukdomar, njursjukdomar och transplanterade barn. Välkommen till en arbetsplats full av glädje och engagemang med stora möjligheter att utvecklas och specialisera dig inom mycket intressanta områden. 
 
Om tjänsten
Vi utreder och behandlar barn och ungdomar från nyfödd till 18 år, från Stockholmsregionen och andra delar av landet och i vissa fall även utomlands ifrån. 
Till oss kommer barn och ungdomar med bl.a anemi för återkommande blodtransfusioner, medfödda immunbrister och olika typer av njursjukdomar.
Hit kommer också barn och ungdomar som ska genomgå transplantation. Vi ansvarar för utredning, eftervård och långtidsuppföljning. Själva transplantationen utförs på en annan avdelning. Många av patienterna är från andra delar av landet eller från utomlands ifrån och bor då i regel på Ronald McDonalds Hus. 
I verksamheten ingår även ett multidisciplinärt team som tar hand om Stockholmsregionens barn och ungdomar med HIV. 
Du kommer att arbeta dagtid, måndag-fredag.

Vi söker 
Vi söker dej som alltid arbetar med patienten i centrum och gärna vill utveckla och påverka vården för dina patienter. Du är en erfaren sjuksköterska som är trygg i din yrkesroll och gärna vill specialisera dej inom ett område. Du har en empatisk förmåga och personlig mognad för att möta barn med livslånga och ibland svåra sjukdomar och deras familjer. Du vill ha ett arbete där du arbetar självständigt och tar eget ansvar och där god kommunikation och samarbetsförmåga med familjer, barn, kollegor och andra yrkesgrupper är viktigt. 

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet. 

Meriterande: Specialistsjuksköterska inom hälso-och sjukvård för barn och ungdomar och/ eller erfarenhet från barnsjukvård. Erfarenhet av att arbeta med njursjukdomar eller blodsjukdomar är även det meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Fackliga representanter

Namn

Ewa Köhler, Vårdförbundet

Telefon
070-1684068