Job Image

Sjuksköterska till mottagning Endokrina tumörer och Sarkom

Är du sjuksköterska och intresserad av att arbeta med högspecialiserad cancervård? Tycker du det är intressant och spännande att lära dig nya saker? Är du dessutom engagerad och vill arbeta för att utveckla vården för patientens bästa? Då kan det vara dig vi söker som kontaktsjuksköterska till vår mottagning!

Vi erbjuder

Endokrina tumörer och Sarkom är ett patientflöde inom tema Cancer. Vi utreder, opererar och behandlar benigna tumörer och cancer i sköldkörteln, neuroendokrina tumörer i buk (NET) samt mjukdelstumörer. Vi är stolta ensamutövare i region Stockholm när det gäller endokrinkirurgi och mjukdelssarkom och har helt nyligen tilldelats tillstånd för nationell specialiserad vård för Neuroendokrina tumörer i buken!

I teamen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare från olika specialområden. I teamen delar vi gärna med oss av våra kunskaper och värnar om såväl patienter som varandra.

Vi erbjuder en utvecklande och inkluderande arbetsplats. Karolinska Universitetssjukhuset strävar efter att alltid bli bättre. Det finns goda möjligheter för rätt person med intresse och driv att utvecklas inom flera områden.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag.

Om tjänsten

Som kontaktsjuksköterska på mottagningen har du en central roll, din vardag är varierande och omväxlande. Du ges möjlighet att följa patienten genom hela vårdkedjan då vi har samlat alla specialiteter som onkologi, kirurgi och endokrinologi i flödet. Arbetet innebär kontakt och samarbete med andra vårdgivare både inom- och utanför Karolinska då stor del av våra patienter kommer från andra delar av landet.

Vi söker nu en sjuksköterska med intresse för kirurgi.

Titta gärna på filmen där Linnea från vår mottagning berättar lite om hur det är att arbeta som kontaktsjuksköterska med onkologiska behandlingar. Arbetet som kontaktsjuksköterska i kirurgiska flödet skiljer sig inte förutom att omvårdnaden riktas mot kirurgi.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • tar eget ansvar för ditt arbete. Du gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.
  • är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
  • gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.
  • visar respekt för patienten, ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.
  • hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål. Du är prestigelös nog att rycka in där det behövs.

Vi lägger stor vikt vid personlig mognad.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med fyra års erfarenhet inom akutsjukvård.

Meriterande:

  • Tidigare arbete med cancervård.
  • Utbildad kontaktsjuksköterska, Specialistutbildning inom kirurgi.
  • Erfarenhet från mottagningsarbete.
  • Goda kunskaper i Take Care.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se