Erfaren undersköterska till dagvården på Bäckencancer, Solna

Om oss
Bäckencancer dagvård servar hela Tema Cancer oavsett patientens diagnos. Vi vårdar patienter som kommer polikliniskt inför operation eller undersökning. Patientgruppen är varierad avseende ålder och diagnos. Vi söker nu en självständig och nyfiken undersköterska.

Vi erbjuder

  • En liten familjär arbetsgrupp.
  • Måndag till fredagsarbete.
  • Hög andel medicintekniska uppgifter.
  • Varierande arbetsuppgifter.
  • Erfarna och engagerade kollegor.
  • Individuellt anpassad introduktion.
  • Regelbunden kompetensutveckling. Möjlighet till specialistutbildning.

Självklart får du som anställd ta del av våra övriga förmåner!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna på dagvårdsenheten omfattar bland annat preoperativa förberedelser, postoperativ omvårdnad i samband med dagvårdsoperationer samt omvårdnad före och efter undersökningar patienter.

Vanliga typer av undersökningar och ingrepp är biopsier, tappning av pleura och aschites, undersökning i narkos, PEG-inläggning och nefrostomi-inläggningar. Du kommer att arbete i team tillsammans med sjuksköterskor och läkare.

I din tjänst kan det förekomma till viss del lite administrativt arbete i form av bokningar av nya patienter.

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig upp till sex månader med chans till förlängning. Vi jobbar dag och kväll måndag till fredag och har 40 h arbetsvecka.

Vi söker dig
Vi söker dig som:

Arbetar bra med andra människor och värdesätter klar och tydlig kommunikation. Du är lyhörd och lyssnar in i dialog med andra. Tar egna initiativ i arbetet och har en förmåga att se vad som behöver göras på enheten, du är aktiv och driver ditt arbete framåt Är ansvarstagande och kan se till helheten och det större perspektivet, du ser till enhetens bästa i agerande Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.

Vi strävar efter att ha mångfald i vår arbetsgrupp. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:
- Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
- Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.
- Erfarenhet av kirurgisk och, eller onkologisk omvårdnad.

Meriterande:
- Erfarenhet från dagvårdsarbete
- Specialistutbildning inom relevant område


Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Fackliga representanter