Job Image

Anna och Martina söker sjuksköterskor till avdelning Bäckenonkologi i Solna

Bäckencancer har fått ett utökat uppdrag och därför söker vi fler sjuksköterskor till oss. Vi satsar nu på att bli den största onkologiska vårdavdelningen i Stockholm.

Hos oss vårdas patienter med urologiska tumörsjukdomar, cancer i mage och tarm samt gynekologisk cancer.  Vi har även ett riksintag inom trofoblasttumörer och sarkomtumörer: vilket innebär att vi tar emot patienter från hela landet.

Patienterna vårdas inneliggande för vissa typer av cytostatika- och strålbehandling som inte kan ges i öppenvården samt för infektioner, nutritionssvårigheter och smärtlindring.

Vi har en blandning av patienter som är nydiagnostiserade och patienter som vårdats återkommande under en längre period. Vi träffar patienter som botas och blir friska från sin cancersjukdom och patienter som vårdas palliativt och symtomlindrande.

På Nya Karolinska är vi det enda renodlade onkologiska vårdgolvet och vi i personalen är dedikerade våra onkologiska patienter.

Du kan läsa mer om oss här.

Är du nyfiken på att veta mer läs vidare om hur våra medarbetare beskriver arbetsplatsen och arbetsgruppen:

”Jag känner att jag gör skillnad. Jag får vara med och stötta människor när de som mest behöver det”

”Den psykosociala omvårdnaden är en viktig del i jobbet och väldigt givande, man får träffa människor från alla olika kulturer och samhällets alla grupper vilket är berikande”

”Jag hade min VFU under SSK utbildningen på avdelningen och trivdes så bra att jag blev kvar, man tillåts vara nyexaminerad”

”Vi har ett trivsamt klimat, vi skrattar mycket och vi månar om varandra. Det är högt i tak och allas åsikter respekteras”

”Vi är positiva och stöttar varandra i gott och ont. Kollegorna och cheferna är guld värda”

 Vi erbjuder

  • Mentorskapsprogram: du har möjlighet att få en mentor inom temat och programmet avser att stärka dig i din sjuksköterskeroll genom att ge dig en senior sjuksköterska som bollplank
  • Klinisk omvårdnadsledare på avdelningen: Hen hittar utvecklingsområden, håller i föreläsningar och undervisar bedside i avancerade omvårdnadsmoment.
  • Möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden.
  • En lärorik arbetsmiljö med närvarande ledarskap.
  • En personalgrupp med hög kompetens och fin sammanhållning där alla stöttar varandra.
  • Möjlighet till personalbostad ifall du kommer långt från Stockholm.

Läs mer om våra förmåner på Karolinska här.

För att du ska trivas i vår grupp ser vi att du är:

  • Flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Hos oss kan förmiddagen vara lugn, för att en kort stund senare växla upp i tempo. Då behöver man kunna ställa om.
  • Lyhörd och observant och vill göra det lilla extra för patienten. Har stort fokus på den psykosociala miljön. Ibland kanske du måste sitta ner en stund med patienten.
  • En trygg person som vågar gå in och stå kvar trots svåra samtal med patienter och anhöriga.
  • Nyfiken på onkologi och avancerad omvårdnad. 

Kvalifikationskrav
Legitimerad sjuksköterska

Vill du lära känna oss bättre och är nyfiken på avdelningen, titta gärna på filmen och ta även kontakt med oss och boka in en hospitering!  

Hälsningar omvårdnadscheferna Anna och Martina!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@sll.se