Bemanning på Karolinska

Är du sjuksköterska och intresserad av att arbeta med akutsjukvård på ett högspecialiserat sjukhus? Vi på Bemanningscentrum fungerar som Karolinskas egna bemanningsföretag och förmedlar kompetent personal till sjukhusets olika verksamheter.

Tack vare BMC behöver inte Lotta välja bort något

Lotta arbetar på Bemanningscentrum och här behöver hon inte välja bort något område. Hon kan arbeta med både barn och vuxna. Är du sjuksköterska och inte vill välja bort något område? Då är Bemanningscentrum rätt arbetsplats för dig!

Är du bemanningssjuksköterska idag och vill veta vad som skiljer oss från traditionella bemanningsföretag eller bara nyfiken på att jobba hos oss - så ta kontakt med oss via formuläret nedan! 

Kontaktuppgifter: 

Solna - Ulrika Andersson, Sektionschef, tel: 08-123 766 52

Huddinge - Maria Kylili, Sektionschef, tel: 072-584 06 50

 Jag borde ha börjat arbeta på Bemanningscentrum för länge sedan, det är en friare arbetsform som passar mig perfekt.

Detta sa en av våra medarbetare efter många år med anställning på en vårdavdelning. Fördelarna med att arbeta på Bemanningscentrum är många det är därför vi har så nöjda medarbetare hos oss!

Som medarbetare på Bemanningscentrum lägger du ditt eget schema (helgtjänstgöring ingår) och har möjlighet att få kortare eller längre uppdrag på sjukhusets olika vårdavdelningar. Vi arrangerar egna utbildningsdagar för våra medarbetare och du har möjlighet att delta i den kompetensutveckling som bedrivs inom Karolinska.

Vi har nu möjlighet att erbjuda anställning till fler sjuksköterskor. Tycker du att det låter spännande och utvecklande att arbeta på olika vårdavdelningar och gillar tanken att ha kortare eller längre uppdrag på olika arbetsplatser? Tveka då inte att kontakta oss.

Vår bemanningsverksamhet bygger på stor flexibilitet när man går på olika avdelningar. Som sjuksköterska krävs det att man har en personlig mognad och ett par års erfarenhet i yrket för att vara aktuell för oss.

Intresseanmälan för att arbeta på bemanningscentrum på Karolinska

Antal år i yrket
Önskar arbeta på: