Studio Musikverkstan

Studio Musikverkstan är platsen där du ges möjlighet att spela och göra musik på ett lekfullt sätt. Pröva att spela trummor, keyboards, elgitarr och bas eller få hjälp med att spela in en egen låt eller sjunga in din favoritlåt! Studio Musikverkstan ingår i Pedagogiskt resurscentrum och du hittar verksamheten på Lekterapin på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i både Huddinge och i Solna.

Studio Musikverkstan riktar sig till dig som är barn eller ungdom men även anhöriga som vill spela musik, skriva en egen låt eller sjunga in en favoritlåt. Med hjälp av Musikpedagogen Andreas Hedlund blir musikskapandet en kreativ process och ett roligt minne från sjukhusbesöket. Det är även möjligt att spela och sjunga in musik på patientrummen om du är förhindrad att komma ner till Studio Musikverkstan.

Världens första musikstudio på ett barnsjukhus!

Studio Musikverkstan på Astrid Lindgrens Barnsjukhus startade 2004 och är därmed världens första inspelnings-studio på ett barnsjukhus. Numera finns liknande musikverksamheter på andra barnsjukhus runt om i världen. 

Musikverkstan Huddinge

Studio Musikverkstan på Huddinge Sjukhus är öppen måndagar och fredagar.
Telefon Huddinge: 08-123 815 67

Musikverkstan Solna

Studio Musikverkstan i Solna hittar du på PRC ungdom, Avd: C3:34. 
Öppet tisdagar, torsdagar och fredagar.

Adress:
Egueniavägen 23
PRC Ungdom C3:34
Telefon Solna: 072-3228998

Kontakt

Musikpedagog
Andreas Hedlund

För mer information

Besök Studio Musikverkstan på Facebook

Lyssna på låtar från Studio Musikverkstan