Om Karolinska Universitetssjukhuset

Nyhet

Se en film som presenterar Karolinska Universitetssjukhuset - ett av Europas största universitetssjukhus. Patienter kommer hit från hela Sverige och från andra länder. Vi har 1,35 miljoner patientbesök per år.

Vårt universitetssjukhus rymmer innovationer, samarbeten och unik kompetens och framför allt sjukhusets hjärta - alla 15 000 medarbetare som ger vård till svårt sjuka patienter och även utvecklar den för morgondagen.

Se filmen som visar en del av all verksamhet på Karolinska och hör några röster som berättar mer:

Se film som presenterar Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus. Patienter kommer hit från hela Sverige och från andra länder. Vi har 1,35 miljoner patientbesök per år.

Filmen finns även här på youtube.