Mottagning Barnanestesi Solna

1177 Vårdguiden e-tjänster

Av-/omboka tid

Ring oss

08-123 773 00

Besök oss

Eugeniavägen 23, C6:34, 17164, Solna

Se karta och reseplanerare Hitta hit

tider

Öppettider för bokade besök

  • Måndag - Fredag 07:00 - 16:30

Barnanestesimottagningen tar emot patienter för bedömning innan operation. Vi har också en barnanestesimottagning i Q-huset (Karolinska vägen 37) som framför allt nyttjas av dagoperation.

Inför besöket

När tidpunkten för operationen är bestämd blir du och ditt barn även kallad till Barnanestesimottagningen. Här får du tala med en narkosläkare om hur sövningen kommer att gå till och vilken smärtlindring som planeras.

  • Vid planerade operationer är det väldigt viktigt att vara fastande, det vill säga avstå från mat och dryck en tid innan operationen. Exakta tidpunkter kommer du få från avdelningen eller koordinatorn som kallar dig.
  • Du ska heller inte vara förkyld eller ha feber den dagen du opereras.
  • Frågor som rör själva operationen och inläggningen på avdelningen svarar din kirurg och/eller vårdavdelningen dit du kallats på.

På webbsidan Narkoswebben  finns mer information.

Vad ska jag göra om jag känner mig förkyld?

Om du, eller den som ska följa med dig till mottagningen, har förkylningssymtom eller andra symtom på infektion ska ni alltid kontakta mottagningen för att höra hur ni ska göra med besöket. Skulle ni inte få tag på någon innan besöket – stanna hemma och kontakta mottagningen så snart det är möjligt.

Broschyrer på olika språk

Under besöket

All information finns under "inför besöket".

Efter besöket

Synpunkter och klagomål - hit vänder du dig

All information finns under "inför besöket".

Praktisk information

Besök sidan För Patienter för allmän patientinformation: service på sjukhuset, dina rättigheter som patient, vanliga frågor och svar samt din journal med mera.