Fullt pepparkakspyssel

Nyhet

Riktigt fina pepparkakshjärtan blev resultatet när barn från lekterapin tillsammans med kockar från tillagningsköket i Solna dekorerade pepparkakshjärtan.

Kristyr, pysselgodis, små och stora pepparkakshjärtan låg framdukat när det var dags för pepparkakspyssel i restaurang Livet i nya sjukhusbyggnaden. Barnen från lekterapin möttes där upp av kockarna Johan och Tommy, från tillagningsköket som drivs i Coors regi. De hade laddat för pysslet.

Framdukat!

Vid pysselbordet blandades stor koncentration och fikastund med småprat om allt från matmenyn på avdelningarna till diskussioner om den vita kristyren - som var eftertraktad av flera av dagens pysslare.

Även några föräldrar och personal från lekterapin passade på att vara med.

Christina och Eva från lekterapin dekorerade också var sitt hjärta.

 

Nöjda pepparkakspysslare önskar God Jul!