ÖNH-akuten på Karolinska Solna flyttar till Karolinska Huddinge den 1 oktober

Nyhet

ÖNH-akutverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset Solna stänger och flyttar till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge den 1 oktober klockan 08.00. Då blir ÖNH-akutverksamheten i Huddinge länets enda ÖNH-akutmottagning 24/7 för vuxna. Barn hänvisas utifrån ålder.

Förändringen innebär att ÖNH-akuten flyttar från Solna till Huddinge och att ÖNH-akuten från 1 oktober klockan 08.00 kommer dela lokaler med akutmottagningen för vuxna vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Patienter som söker akut eller kommer förvarnade med ambulans kommer tas emot på akutmottagningen för vuxna i Huddinge och ÖNH-jour söks när behov föreligger.

Remiss eller hänvisning via 1177 Vårdguiden

Besök till ÖNH-akuten kräver remiss, som patient kontakta alltid 1177 Vårdguiden på telefon.