Rekrytering av chefstjänster

Nyhet

Nu börjar en rekryteringsprocess på Karolinska Universitetssjukhuset. De helt nya chefstjänsterna som annonseras ut följer den nya verksamhetsmodellen och är roller som Karolinska har skapat.

Anna-Karin Samuelson, HR-direktör på Karolinska Universitetssjukhuset, säger att hon hoppas att många medarbetare och andra intresserade kommer att söka de nya chefstjänsterna.

Rekryteringsprocessen av de nya chefsrollerna startar den 8 februari. Det är helt nya roller som kommer att tillsättas för att gå i linje med den nya verksamhetsmodellen. Hon poängterar att det är en transparent process där alla kommer att ges möjlighet att söka tjänsterna samt att rekryteringen kommer att bidra till rotation och kompetensutveckling.

HR-direktör Anna Karin Samuelsson. Foto: Ingela Wåhlstrand

- Vi kommer att titta på kompetens, erfarenhet och testresultat sammanvävt under rekryteringsprocessen.

Efter rekryteringen kommer den nya verksamhetsmodellen att implementeras och en helt ny typ av universitetssjukhus att byggas. Något som Anna-Karin Samuelsson hoppas att många vill vara en del av.

- Är man intresserad av en chefstjänst så vänta inte. Vi har en ny effektiv process och det kommer att gå ganska fort. Så skicka in era ansökningar och har ni frågor är ni välkomna att prata med oss inom HR. Men som sagt, vänta inte för länge, utan jättevälkomna med era ansökningar.

Text: Paulina Lundberg

De aktuella tjänsterna, se annonser.