Hjälp med att boka tid för vaccinering? Besök Vårdforum på Karolinska Solna

Nyhet

Behöver du hjälp med att boka tid för vaccinering via mobilappen Alltid Öppet? Eller vill du lära dig att navigera på 1177.se för att exempelvis kunna läsa dina journaler? Besök Vårdforum på Karolinska i Solna!

Vårdforums medarbetare kan ge patienter och anhöriga tips kring hur de navigerar i mobilappen Alltid Öppet samt på 1177 - för 1177 kan såväl webbsidan www.1177.se som mobilapplikationen visas. Vårdforums medarbetare visar dig hur du exempelvis kan ladda ner mobilapparna, loggar in, bokar/ändrar tidsbokningar eller läser dina journaler.

Vårdforum finns inne i huvudentrén på Karolinska Solna, beläget mellan Pressbyrån och provtagningscentralen. Vårdforum har öppet måndag-torsdag mellan klockan 9.00 – 12:00, och nås även via e-post: vardforum.karolinska@sll.se 

Välkommen till Vårdforum!

----

*Fotnot med anledning av covid-19:
I och med det nuvarande generella besöksförbudet på Karolinska så är Vårdforum tillsvidare endast öppet för medarbetare och patienter som vistas på sjukhuset. Vårdforum följer givetvis Folkhälsomyndighetens riktlinjer för covid-19