Receptionen i gamla sjukhusbyggnaden har stängt

Nyhet

Informationen och kassan i den gamla sjukhusbyggnaden i Solna har stängt. Flera mottagningar har flyttat till nya lokaler men viss vårdverksamhet pågår fortsatt i gamla byggnaden. Informationsdisken har nu istället öppnat i den nyöppnade byggnaden på Gävlegatan 55.

I samband med att alltfler vårdverksamheter flyttat från gamla sjukhusbyggnaden i Solna har även den reception med information och kassa som fanns där precis stängt. 

Läs din kallelse för rätt adress till den verksamhet du ska besöka.

I gamla byggnaden - Karolinska vägen 22

I den gamla byggnaden med adress Karolinska Vägen 22 pågår fortsatt viss vårdverksamhet. Men eftersom flera verksamheter, bland annat en del öppenvårdsmottagningar precis flyttat är kartor över sjukhusområdet uppsatta i entrén, som vägledning för patienter och andra besökare som eventuellt råkar gå fel.

Viss service, med pressbyrån och servering, är kvar i gamla byggnaden på Karolinska vägen 22 ett tag till. Det är dock ej klart hur länge. I entrén finns också en automat för självincheckning för de patienter som fortsatt ska besöka vården på Karolinska vägen 22.

En bemannad information och kassa öppnat i entrén i den nyrenoverade byggnaden på Gävlegatan 55.