Nu lanseras ”Vi är Karolinska” – filmprojektet som lyfter fram Karolinskas medarbetare

Nyhet

Den 28 juni lanserades ”Vi är Karolinska”, ett filmprojekt som lyfter fram Karolinskas medarbetare och breda kompetens. Filmprojektet är en del i det arbete som HR Attrahera & Bemanna gör för att stärka Karolinskas arbetsgivarvarumärke på lång sikt.

Projektet består av en huvudfilm och 28 enskilda filmporträtt.

Syftet med projektet är att:

● Positionera Karolinska som arbetsgivare och stärka arbetsgivarvarumärket på lång sikt
● Visa upp ett varmt och medmänskligt Karolinska
● Synliggöra och höja den interna stoltheten
● Få Karolinska att sticka ut på ett positivt sätt

Ledstjärnan i produktionen har varit Karolinskas värderingar och medarbetarlöfte.

De medverkande har framför allt bjudits in från förra årets nominerade till Karolinapriset, men vi har även använt ambassadörer som verksamheten har tipsat oss om. I produktionen, som skapats helt med egna resurser, har vi tagit hänsyn till mångfald – både vad gäller kön, ålder och etnicitet, roller och geografisk placering.

Du hittar samtliga filmer här på www.karolinska.se/viarkarolinska. Dela dem gärna i dina egna sociala kanaler! Tillsammans skapar vi bilden av Karolinska och av oss som arbetar här. För Vi är Karolinska.

Har du funderingar eller frågor är du varmt välkommen att kontakta teamledare Mia Jungefors på mail: maria.jungefors@sll.se.