Tillfällig avstängning av Anna Steckséns gata på Solna sjukhusområde, vecka 8

Nyhet

Mellan onsdag och torsdag (20/2-21/2) och torsdag och fredag (21/2-22/2) stängs Anna Steckséns gata av nattetid, klockan 20:00-06:00. Ambulans och övrig trafik leds då tillfälligt om. Orsaken till avstängningen är att en stålkonstruktion ska placeras ut.

Nu pågår ett arbete med att bygga en skyway över Anna Steckséns gata,  mellan nya sjukhusbyggnaden och en närliggande äldre byggnad, på Karolinska Solna sjukhusområde, Under vecka 8, natten mellan onsdag och torsdag (20/2-21/2) och natten mellan torsdag och fredag (21/2-22/2) kommer en stålkonstruktion placeras ut som en del i detta arbete.

Anna Steckséns gata stängs vid dessa två tillfällen av mellan kl. 20:00-06:00. Ambulans och övrig trafik leds om och flaggvakter med hänvisningsskyltar finns då på plats.

Se karta över Solna sjukhusområde med tillfällig omdirigering