Produktionsdirektör lämnar sitt uppdrag

Nyhet

Andreas Ringman Uggla, produktionsdirektör på Karolinska Universitetssjukhuset och Melvin Samsom, sjukhusdirektör har gemensamt beslutat att Andreas kommer att lämna sitt uppdrag med omedelbar verkan. Beslutet har under en längre tid vuxit fram och det finns inte längre några förutsättningar för Andreas att vara kvar i rollen som produktionsdirektör och Direktör SSVP. Beslutet idag kommer inte påverka den förändring som sjukhuset nu genomgår.

Andreas har under sina år på Karolinska arbetat med att tillsammans med organisationen utveckla den nya verksamhetsmodellen och utvecklat staben Strategisk sjukvårdsutveckling och vårdproduktion (SSVP).

"Det är viktigt att förändringen som sjukhuset genomgår fortsätter på ett bra sätt. Jag känner att jag inte kan fortsätta att göra ett bra jobb i min roll och ser denna lösning som bra både för mig och Karolinska, säger Andreas Ringman Uggla".

"Jag vill tacka Andreas för allt det goda arbetet han gjort och all den energi han har givit till Karolinska under sina drygt tre år som direktör för SSVP och i rollen som programledare för vår förändringsresa. Jag önskar lycka till med nya utmaningar utanför sjukhuset, säger Melvin Samsom".