Fortsatt förstärkningsläge för landstingets centrala ledning

Nyhet

För landstingets centrala ledning råder fortsatt förstärkningsläge under lördagen. Med anledning av de allvarliga händelserna på Drottninggatan i Stockholm igår kommer Stockholms läns landsting att flagga på halv stång.

Arbetet fortsätter i landstinget med att ta hand om de som skadats fysiskt eller psykiskt av de allvarliga händelserna i centrala Stockholm. Ännu vid 01.45 natten till lördag gäller samma uppgifter som tidigare att en person har avlidit på sjukhus. Fortfarande vårdas 15 skadade vuxna och barn på tre olika stockholmssjukhus. 9 av dem är allvarligt skadade. Personer som blivit vittnen till händelsen och chockats har också fått vård.

Stockholms läns landsting kommer under dagen att hissa flaggan på halv stång.