Tre MR-kameror ska flyttas in i nya byggnaden

Nyhet

Tre tunga MR-kameror ska flyttas in i nya sjukhusbyggnaden i Solna den 4:e, 5:e och 7:e april. Under vecka 13-15 påverkas därför trafiken på Anna Steckséns gata, liksom entrén till Barnakuten som sker via en entré som ligger alldeles intill.

Under vecka 13, 14 och 15 pågår arbete med inflyttning av tre stycken MR-kameror till nya sjukhusbyggnaden i Solna. Kamerorna, den största 8 ton tung, ska lyftas in på våning 5 från utsidan på sjukhuset, ovanför entrén till Barnakuten på Anna Steckséns gata.

Det medför att Barnakuten som har adress Anna Steckséns Gata 35, i samband med detta kommer att ha en tillfällig entré och trafiken på gatan utanför kommer att påverkas. Den tillfälliga entrén ligger alldels intill, på nummer Anna Steckséns Gata 33.