Utbilda dig till specialistsjuksköterska med lön!

Fram till och med 5 april 2020 kan du som sjuksköterska söka till en utbildningsplats med lön under din studietid.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård!

På Karolinska Universitetssjukhuset arbetar ca 16 000 medarbetare. Vi vårdar dagligen ca 4 350 patienter och över 1,5 miljoner patienter varje år. Dessutom gör vi ca 25 miljoner analyser per år och våra verksamheter sträcker sig över hela Stockholm. Vi kan erbjuda dig möjligheten att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus. Hos oss finns det möjlighet till spännande karriärer oavsett profession!

Genom en särskild satsning kan vi nu erbjuda dig som sjuksköterska en möjlighet till att utbilda dig till specialistsjuksköterska med lön.Vi söker därför dig som är grundutbildad sjuksköterska och vill arbeta i en högspecialiserad sjukvård samt är intresserad av att utbilda dig till specialistsjuksköterska.

Som specialistsjuksköterska leder du arbetet och ansvarar för utveckling av omvårdnaden inom specialistområdet.

Vi söker sjuksköterskor till flera av Karolinskas teman och funktioner.

Här kan du läsa mer om våra verksamheter:

Är du intresserad av att söka en utbildningsplats där du får möjlighet att utbilda dig till specialistsjukssköterska? Sök tjänsten här! 

Information om specialistutbildning för sjuksköterskor

Observera!
Du behöver själv ansöka till aktuell utbildning via www.antagning.se. Slutlig erbjudande sker först efter att du erhållits utbildningsplats vid aktuellt lärosätet.

 

Här kan du hitta våra övriga lediga tjänster!